Δελτίο Τύπου

Run the Lake Vouliagmeni 2023
Στις 17 Δεκεμβρίου 2023 ξανατρέχουμε με πρωτοστάτη τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τον ίδιο τον Δήμαρχο, τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, να μας δίνει σκυτάλη για μια διοργάνωση με νέες διαδρομές ‘γεμάτες’ θάλασσα.
Η ροή των αγώνων διακόπηκε, το 2019, από την Υγειονομική κρίση. Η αθλητική δράση επιστρέφει με γνώμονα την συμμετοχή, την προσπάθεια να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να αισθανθούμε την ευεξία και να εισπράξουμε την ευχαρίστηση που μας προσφέρει ο αθλητισμός.
Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ ενώ υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Το Run the Lake Vouliagmeni για 9η φορά καλεί έμπειρους, ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους δρομείς, ενήλικες αλλά και μικρούς φίλους της άθλησης, Αθλητικούς Ομίλους, Συλλόγους και παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου να συμμετάσχουν στην διοργάνωση.
Ο καθένας αγωνίζεται για τον δικό του στόχο και όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό, την κοινωνική προσφορά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2023 το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα αποδοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Με όχημα την άθληση οι πλέον των 2.500 συμμετεχόντων ταυτίζονται με την επιθυμία των συνδιοργανωτών και όλοι μαζί προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Έναρξη εγγραφών 10 Οκτωβρίου 2023
www.runthelakevouliagmeni.gr