ΝΕΑ – ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση – Δρομέων

Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία της εγγραφής σας στην  #pcpcpcpcgr
You can access all details regarding your registration at #pcpcpcpcen
Παρότι πέρασαν 3 χρόνια ο  παλμός και η επιθυμία για συμμετοχή και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο παρέμειναν ισχυροί. Αυτό αποτυπώνεται στους 4.000 συμμετέχοντες στο Run the Lake Vouliagmeni 2023.
17 Δεκεμβρίου τρέχουμε στην όμορφη ακτογραμμή της Αττικής για τον ίδιο σκοπό να ενισχύσουμε κοινωνικές δομές, να εκτονωθούμε μέσω του τρεξίματος και να απολαύσουμε την φυσική ομορφιά της διαδρομής.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΑ

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής:
Το πακέτο συμμετοχής σας μπορείτε να παραλαμβάνετε σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα από τα καταστήματα της SAUCONY. Στο πακέτο περιλαμβάνεται εκπτωτικό κουπόνι SAUCONY (20%), Bib number, το αναμνηστικό T-shirt (για όσους το επέλεξαν) και ενεργειακό τζελάκι GU για τις αποστάσεις των 10 και 20χλμ
ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από
Τετάρτη 13 14:00-21:00 Κατάστημα SAUCONY, Ψυχικό, Ολυμπιονικών 296-300
210 674 0277
Πέμπτη 14 14:00-21:00 Κατάστημα SAUCONY, Κολωνάκι, Βουκουρεστίου 28
210 360 1600
Παρασκευή 15 10:00-21:00 Κατάστημα SAUCONY, Γλυφάδα, Κύπρου 59
210 894 4750
Σάββατο 16 10:00-18:00 Κατάστημα SAUCONY, Γλυφάδα, Κύπρου 59
210 894 4750
Κυριακή 17* 07:00-08:00 Παλιό Δημαρχείο Βουλιαγμένης, Αφροδίτης 2, Βουλιαγμένη, έναντι πλαζ Βουλιαγμένης
* ΠΡΟΣΟΧΗ
Η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργήσει μόνο για επίλυση προβλημάτων και όχι για παράδοση αριθμών ενώ επίσης δεν θα διατίθενται μπλουζάκια.  
Κλείσιμο δρόμων: 07:00–13:00 οδός Ερμού Βουλιαγμένης μέχρι Πλατεία Βάρκιζας
Σημεία Parking: σε απόσταση από την εκκίνηση, πλαζ Βουλιαγμένης 750μέτρα, περιμετρικοί δρόμοι Άρεως, Θάλειας, Ήρας, Διός από 750 μέχρι 1χλμ. Από την κάτω πλευρά της οδού Αθήνας Έλλης, Νιόβης, Αρμονίας από 800 μέχρι 1,2χλμ
Προσωπικά αντικείμενα: θα τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο που αντιστοιχεί στον αριθμό συμμετοχής (Bib Number) σας στην τσάντα σας και θα τα παραδώσετε στα οικολογικά αυτοκίνητα της DELATOLAS από όπου και θα τα παραλάβετε φορώντας ή επιδεικνύοντας τον αριθμό συμμετοχή σας. Η τσάντα ΔΕΝ θα παραδίδεται σε φίλους ή συγγενείς αν δεν έχουν τον αριθμό συμμετοχής μαζί τους
Ζέσταμα: μπορείτε να κάνετε επί της παραλιακής από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης προς Βάρκιζα
Toi Toi: οι γνωστοί ‘φίλοι’ της ’ανάγκης μας’ θα βρίσκονται 170 μέτρα από το σημείο εκκίνησης προς Βάρκιζα

Πρόγραμμα εκκινήσεων

ΩΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
08:15 Παιδικός αγώνας 1χλμ | εκκίνηση μπροστά από ΛΑΜΠΡΟ
08:17 Παιδικός αγώνας 2χλμ | εκκίνηση μπροστά από ΛΑΜΠΡΟ
08:45 10χλμ Αναπηρικά αμαξίδια και συνοδευόμενα καρότσια
09:00 10χλμ – 20χλμ – 2χ10χλμ σκυτάλη
09:15 5χλμ

Πρόγραμμα απονομών

ΩΡΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ και ΔΩΡΩΝ
08:30-08:45 Παιδικοί αγώνες 1 και 2 χλμ
09:45 5χλμ
10:15 10χλμ
10:45 Διάφορες απονομές & δώρα χορηγών από κληρώσεις
11:00 20χλμ
11:15 20χλμ Σκυτάλη

Ροή αγώνα: Η εκκίνηση για όλες τις αποστάσεις θα γίνει από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης (επί της παραλιακής) με κατεύθυνση προς Αθήνα, αναστροφή στο σημείο U-Turn (οδός Πανός Βουλιαγμένης, 100μ), κατεύθυνση προς την πλατεία Βάρκιζας, αναστροφή και  επιστροφή από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, αναστροφή στην οδό Πανός Βουλιαγμένης και τερματισμός μπροστά στο εστιατόριο ΛΑΜΠΡΟΣ. Μην ξεχνάτε ότι θα τρέχουν μαζί μας αναπηρικά αμαξίδια και ότι οι δρομείς που τρέχουν 5χλμ θα κάνουν αναστροφή στα 2,5 χλμ από την εκκίνηση (σήμανση U-Turn).

Παιδικοί αγώνες: Η εκκίνηση και ο τερματισμός των παιδικών αγώνων θα γίνει μπροστά στο εστιατόριο ΛΑΜΠΡΟΣ. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη Δελτίου Αθλητή ή πιστοποιητικού υγείας από παθολόγο ή καρδιολόγο. Η διαδρομή είναι απολύτως ασφαλής αφού δεν υπάρχουν διασταυρώσεις και κάθετοι δρόμοι
Φύλαξη Παιδιών: αν είστε ΄τυχεροί’ και οι γονείς σας τρέχουν μετά από τον δικό σας αγώνα παιδαγωγοί θα σας περιμένουν κοντά στην είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ για να περάσετε όμορφα και να μοιραστείτε την δρομική σας εμπειρία περιμένοντας  να τους χειροκροτήσετε στον τερματισμό τους
Τσάντα τερματισμού: την παραλαμβάνετε από τα οικολογικά οχήματα DELATOLA
EXPO: στον προαύλιο χώρο του Eστιατορίου Λάμπρος θα υπάρχει Έκθεση με παρουσίαση και δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών από τους παρακάτω εκθέτες
• Η υπερτοφή μελάσα EMELIA, ευκαιρία για γευστική δοκιμή
• Οι μπανάνες DOLE, η μπανάνα του δρομέα
• Το Ανώγι, εκλεκτό χειροποίητο παστέλι Κέας
• Bioracer, εξειδικευμένα είδη τρεξίματος και ποδηλάτου
• Cosmic Float center, μια πρωτόγνωρη εμπειρία σωματικής και ψυχικής ηρεμίας
• Εταιρεία Ε.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΒΕΕ, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο ειδών αθλητικής διατροφής NAAK
Αποκατάσταση: για την αποκατάστασή σας θα φροντίσει η Λίμνη Βουλιαγμένης (εκπτωτικό κουπόνι) και ο Φώτης Γρηγοράτος, Χειρομαλάξεις, Τεχνική Σιτόφ με την ομάδα του
Οι συνδιοργανωτές Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και Σύλλογος δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ ευχαριστούν εσάς, τους εθελοντές και τους χορηγούς-υποστηρικτές

Συνέντευξη Τύπου

Run the Lake Vouliagmeni 2023

 Έρχεται για να συναρπάσει στις 17 Δεκεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για το Run The Lake Vouliagmeni 2023 ξεκίνησε με την συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ειδυλλιακό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων από τα σημαντικότερα Μέσα Ενημέρωσης.

Στο ομορφότερο τοπόσημο της Βουλιαγμένης, σε ένα μνημείο της φύσης, οι συνδιοργανωτές  Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ» έδωσαν με τους χιλιάδες δρομείς ραντεβού για τις 17 Δεκεμβρίου 2023, στην γραμμή εκκίνησης των διαδρομών.

Η ομορφιά της ακτογραμμής και των λόφων που περιβάλλουν την Βουλιαγμένη, η αγάπη για τον αθλητισμό και το τρέξιμο και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι το τρίπτυχο που καθιστούν το Run The Lake Vouliagmeni  τον αγαπημένο αγώνα χιλιάδων δρομέων που έρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να δοκιμάσουν την αντοχή τους.

Η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει διαδρομές των 5χλμ, 10χλμ, 20χλμ καθώς και σκυταλοδρομία 20χλμ ενώ για τους μικρούς πρωταγωνιστές 1χλμ και 2χλμ. Επίσης αθλητές ΑΜΕΑ που μας εκπλήσσουν με τις επιδόσεις τους λαμβάνουν μέρος χωρίς κόστος καθώς η συμμετοχή αποτελεί τιμή για την διοργάνωση και πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε, « Είναι κυρίαρχη προτεραιότητα και πολιτική του Δήμου η εξωστρέφεια μέσα από μεγάλα αθλητικά events που  καθιστούν την περιοχή μας πόλο έλξης όχι μόνο για το Αθηναϊκό ή το ευρύτερο Ελληνικό κοινό  την  αναδείξουν και ως διεθνή προορισμό. 

Καλωσορίζουμε το 9ο Run the Lake Vouliagmeni.  Είναι μια από τις πιο  επιτυχημένες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και οι δρομείς καλούνται να τρέξουν σε ένα μαγικό μέρος, σε διαδρομές μέσα στο πράσινο και δίπλα στη θάλασσα. Για εμάς η πρόκληση είναι διττή. Αφενός έχουμε την υποστήριξη και τη συνέχιση αυτού του αγώνα  που είναι θεσμός και αφετέρου γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση καταλήγει πάντα  στην ενίσχυση μιας κοινωφελούς οργάνωσης. Σας καλώ να στηρίξετε και να προβάλλετε το Run The Lake Vouliagmeni και σας δίνω ραντεβού στην εκκίνηση για να τρέξουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό.»

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗ»  Θεόδωρος  Ακερμάνογλου δήλωσε:

« Η αθλητική δράση που είναι συνυφασμένη με την εθελοντική εργασία και την κοινωνική προσφορά ξανατρέχει στην πιο όμορφη διαδρομή της Αττικής. Οδηγός μας το Τρέχω και Προσφέρω. Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ σας προσκαλούν να απολαύσετε νέες διαδρομές γεμάτες θάλασσα παράλληλα με την ακτογραμμή και τον βράχο της Φασκομηλιάς. Δρομείς από 10 ετών και πάνω θα δοκιμάσουν τα όριά τους, θα γευτούν την χαρά της συμμετοχής και θα προσφέρουν στους συνανθρώπους τους. Εκτός από την αγωνιστική συμμετοχή καλούμε τους συμπολίτες μας και σε εθελοντική συμμετοχή σε μια συναρπαστική γιορτή του δρομικού κινήματος και του αθλητισμού. Ραντεβού στην εκκίνηση στις 17 Δεκεμβρίου».

Ο Marketing Manager της Saucony κ. Γιώργος Τριανταφυλλίδης τόνισε

«Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε χορηγικά  ένα πολύ γνωστό και δυναμικό δρομικό γεγονός με χιλιάδες συμμετέχοντες. Μια διοργάνωση που η φιλοσοφία της γύρω από το τρέξιμο και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ταιριάζει με τη δική μας. Προσπαθούμε να στηρίζουμε δρομείς και ανθρώπους που αγαπούν το τρέξιμο καθώς και events  που χαρακτηρίζονται για την αρτιότητά τους».

Στις 17 Δεκεμβρίου 2023 ξανατρέχουμε σε  νέες διαδρομές «γεμάτες» θάλασσα. Στο Run The Lake Vouliagmeni  καθένας αγωνίζεται για τον δικό του στόχο και όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό, την κοινωνική προσφορά. Ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα αποτυπώνεται όλα τα αυτά τα χρόνια πρωτίστως μέσω της δυναμικής συμμετοχής του κόσμου. Οι εγγραφές συνεχίζονται και απευθύνονται σε έμπειρους, σε ερασιτέχνες αλλά και σε αρχάριους δρομείς. Με κύριο γνώμονα την συμμετοχή, την προσπάθεια να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να αισθανθούμε την ευεξία και  να εισπράξουμε την ευχαρίστηση που μας προσφέρει ο αθλητισμός.

Στην προσπάθειά μας αρωγοί οι χορηγοί και υποστηρικτές μας: Saucony, EMELIA, GU, Running news, Λίμνη Βουλιαγμένης, SoundVoice, ATENE Catering

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές https://runthelakevouliagmeni.gr/

FΒ : Run The Lake Vouliagmeni

Instagram: runthelakevouliagmeni

 

Αντώνης Κυρίκος

Δημοσιογράφος

fb: Adonios Kirikos

Τηλ.: 6972 143325

 

Δελτίο Τύπου

Run the Lake Vouliagmeni 2023
Στις 17 Δεκεμβρίου 2023 ξανατρέχουμε με πρωτοστάτη τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τον ίδιο τον Δήμαρχο, τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, να μας δίνει σκυτάλη για μια διοργάνωση με νέες διαδρομές ‘γεμάτες’ θάλασσα.
Η ροή των αγώνων διακόπηκε, το 2019, από την Υγειονομική κρίση. Η αθλητική δράση επιστρέφει με γνώμονα την συμμετοχή, την προσπάθεια να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να αισθανθούμε την ευεξία και να εισπράξουμε την ευχαρίστηση που μας προσφέρει ο αθλητισμός.
Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ ενώ υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Το Run the Lake Vouliagmeni για 9η φορά καλεί έμπειρους, ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους δρομείς, ενήλικες αλλά και μικρούς φίλους της άθλησης, Αθλητικούς Ομίλους, Συλλόγους και παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου να συμμετάσχουν στην διοργάνωση.
Ο καθένας αγωνίζεται για τον δικό του στόχο και όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό, την κοινωνική προσφορά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2023 το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα αποδοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Με όχημα την άθληση οι πλέον των 2.500 συμμετεχόντων ταυτίζονται με την επιθυμία των συνδιοργανωτών και όλοι μαζί προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Έναρξη εγγραφών 10 Οκτωβρίου 2023
www.runthelakevouliagmeni.gr